Camera Obscura

Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Verkligheten finns utanför bloggen


Richo GR-D II 

Det kommer att vara tyst i bloggen de närmaste dagarna, jag åker till bokmässan i Frankfurt, tar ingen dator med mig (men såklart en kamera - min Ricoh GR-D II :-) Om det blir tid över så gör jag några inlägg från någon offentlig dator eller mobilen...

Och det har faktiskt varit tyst i bloggen sedan förra veckan, jag har varit på resande fot och inte hunnit/orkat/velat blogga :-(

Men det har blivit en hel del publicerade bilder, min kollega glömde fotoutrustningen, så min Ricoh har fått fungera som "press-kamera". Hade inte räknat med det så jag hade bla ingen laddare med mig. När batteriet till slut var kört i botten så fungerade kameran utmärkt på AAA-batterier - tack för det genidraget Ricoh!

Och detta ledde till att jag publicerat min absolut värsta omslagsbild någonsin, vägrar visa den i bloggen. Ni får nöja er med bilden ovan, från samma tillfälle men inte fullt lika hemsk ,-))

Inlagt 2008-10-14 22:46 | Läst 3648 ggr. | Permalink
Nu blir jag nyfiken - vad händer om man parkerat på grusplanen? :D
Nä, den här bilden var inte hemsk alls. Snygg bild, Johan. Och glöm inte att fila lite på Dogmareglerna när du är iväg! :)



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Forum


Fotografer


Kameror, objektiv och tillbehör


Kuriosa


Mässor och event


Teknik


Tidskrifter


Världens bästa fotoaffärer