Camera Obscura

Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

10 år sedan jag började blogga här på Fotosidan - ett oväntat jubileum...


Leica M9P med Summicron-M ASPH 35/2 - JPG-filen "straight out of camera" dvs obeskuren och obehandlad - tagen i Gamla Stan i Stockholm.

Lite svårt att förstå - men det är tio år sedan jag började blogga här på Fotosidan - i april 2007. Mycket har hänt, mycket har förändrats men mycket är också precis så som det alltid varit. Jag jobbar fortfarande för mycket, har antagligen på grund av det bloggat allt mer sälla sedan de första intensiva åren. Men jag fotograferar fortfarande - mycket och ofta. Även om det inte syns på Fotosidan eller i bloggen. Jag är nog obotlig fotograf, både privat och i mitt yrke. Så jag låter inte bloggen dö, inte än...


Inlagt 2017-04-30 23:57 | Läst 36312 ggr. | Permalink
Grattis, hoppas du fortsätter länge till ;)
Grattis! Vi satsar väl på 10 år till? :)

Kul bild. Dockan ser ut som en polkagris från Gränna.
Kul med ett sådant jubileum. Själv har jag ett år kvar. Jag tycker du kan blogga liiite mer =)
Grattis till de 10 åren! Jag firade 10 år i februari!
/Mikael
Känns som det är rätt vanligt att folk kommer och går här på 'bloggen'.. man undrar lite vad som hänt när folk bloggar flitigt under lång tid och sen plötsligt bara upphör.. sen efter en tid så är dom tillbaks, för att återigen bara försvinna.. Några tycks använda sig av det där 'Facebook' istället.. kanske dom får fler kommentarer/likes där.. om det är det man vill ha.. Själv har jag hållit på i drygt tre år med bloggen, men medlem sedan 2008, tycker Fotosidan håller en 'lagom' nivå på det mesta, och bilderna är oftast av hög kvalitet! Din blogg har jag aldrig sett förut, men förklaringen till det ger du ovan.. Hoppas få se mer!
Hälsn!(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Forum


Fotografer


Kameror, objektiv och tillbehör


Kuriosa


Mässor och event


Teknik


Tidskrifter


Världens bästa fotoaffärer