Camera Obscura

Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Parkeringsångest


Pentax Optio M20

Jag drabbas ibland av parkeringsångest, som idag. 
Vi bor i en stad med för få parkeringsplatser i innerstaden (där vi valt att  bo). Så om jag får en p-plats på gatan över natten eller under helgen så är det ren tur. I går så fanns det bara "en halv" plats kvar, ok om du kör Polo eller Smart men inte till en C5:a. Dvs bakhjulen kom utanför parkeringsområdet som defineras av P-skylten - ett solklart brott som kan straffas med böter om P-vakten väljer att skriva en bot.

Utlämnad till p-vakternas godtycke med andra ord. Söndag säger någon, då är det fri parkering, då finns väl inga p-vakter ute? Jodå - i Uppsala patrullerar de dygnet runt, vardag som helgdag!

Ps.
Kollade läget för 10 min sedan - lyckades flytta bilen 20 cm framåt - så nu går jag nog säker, även om det är på håret (se bilden ;-)

Inlagt 2007-12-02 14:07 | Läst 4605 ggr. | Permalink
det är därför man kör en Toyota från -90: man kan knuffa lite på bilarna runt om för att få plats, lacken är ändå förstörd ;)
Oj ja det är verkligen på håret. Och uppsalabestämmarna som bara vill bygga p-hus, utanför stadskärnan... :P
Tänk hur vi tvingas in i ett urbant regelverk utan att vi själva ens tycker att det är något speciellt med det... Då när man bodde i "buschen" skulle man ha skrattat ihjäl sig åt dylika löjligheter ...

Vad anpassningsbara vi ändå är ...

h. Hawk



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Forum


Fotografer


Kameror, objektiv och tillbehör


Kuriosa


Mässor och event


Teknik


Tidskrifter


Världens bästa fotoaffärer