Camera Obscura

Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

När livet kväver bloggen….


Fujifilm X-Pro1 med Fujinon 18/2 - och i vanlig ordning obeskuren. Uppsala-Stockholms pendeln en vanlig morgon - det är 70 mil och 5,5h kvar till Malmö.

D
et händer mycket i livet och mitt pussel läggs till stor del med hjälp av SJ.  Och mobiltelefon, och datorn, men tyvärr inte så mycket med hjälp av kameran längre.

Försöker få in blogg-biten i pusslet, fast kanterna inte riktigt vill passa in, det glappar lite. Kanske måste jag lägga några andra bitar först?
 

Inlagt 2015-01-30 23:57 | Läst 10311 ggr. | Permalink
En del hittar något att skriva om varje dag. Själv blir det ganska ojämnt. Dels för att jag vill han något att rejält att skriva om, men också för att jag inte alltid finner ro att sätta mig ner och skriva trots att jag har ämnen att skriva om.

Uppskattar att du skriver när du väl skriver.
Svar från Johan Ericson 2015-01-31 00:26
Tack Magnus!
Det svår är verkligen att fånga inspirationen är den väl kommer - ibland kommer man på ett fantastiskt blogginlägg, men innan man kan sätta sig vid datorn och prioritera att skriva ner det så har det lösts upp och förändrats. Ungefär som när man ser ett fantastiskt motiv men måste springa hem och hämta kameran - när man kommer tillbaka så är det borta…

/Johan
Skön bild, Johan. Uppskattar dina bilder och blogginlägg, även om bloggen inte uppdateras så ofta. Du kan ju alltid använda mobilen som kamera, fota med instagram eller hipstamatic, det funkar det med ;)
Tror att du skulle behöva ta en allvarlig fundering över hur du lever ditt liv, personligen körde jag på ungefär likadant under många år och det tog en ände med förskräckelse, utmattningsdepression/utbrändhet med panikattacker som jag kommer att få dras med resten av livet. För så är det tyvärr, har man väl pressat sig själv ända in i väggen utvecklar man en form av allergi mot stress, ungefär som att vara allergisk mot jordgubbar. Och när vi snackar om stress här handlar det om så små saker som att åka och handla till exempel, alltså sådant man alltid gjort utan att ens reflektera över det tidigare. Så som sagt, se över din livssituation för din egen skull.
-affe



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Forum


Fotografer


Kameror, objektiv och tillbehör


Kuriosa


Mässor och event


Teknik


Tidskrifter


Världens bästa fotoaffärer