Camera Obscura

Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Invigning med, men helst utan, blixt!


Canon 5D, EF 24-70/2,8L, 550 EX (Uppladdad direkt från kortet) Butiken minuterna före invigningen ,-)

Idag invigde vi butiken i Sturegallerian, jag tog alla bilder själv (för en gångs skull) Plockade med mig jobbutrustningen, dvs 5D, 24-70/2,8 L och en 550 EX (blixt) och just den senare är inte rolig, se bilden ovan. Nu är den obehandlad, går såklart att fixa till, men blixt är inte min grej. Imorgon lördag, blir det event med modeller mm i butiken. Då tar jag 85/1,2 L och 28/1,8 med mig - naturligt ljus är alltid bäst - för mig ;-)

Och så till "smygreklamen" - vi delar ut frikostiga gåvor i Sturegallerian hela lördagen samt ger de första 30 kunderna fina presenter ;-)


Canon 5D, EF 24-70/2,8L  (Uppladdad direkt från kortet) Butiken minuterna efter invigningen - fortfarande obehandlad - men nu utan blixt. Ok, det blir ingen större skillnad när jag laddar upp till bloggen, men i PS så är denna bilden betydligt mera lättarbetad ;-)

Inlagt 2007-11-02 23:57 | Läst 5436 ggr. | Permalink
Bortsett från blixten så är det lite kuligare bild den undre. Den övre bilden har enl mitt tycke stelebenkarraktär eller har jag fel den undre visar att folk handlar i butiken. Det är dyrt naturligtvis men man ser ju att dom har råd denvänstra bruden går väl inte av för hackor. Hon är väl ditställd för att anslå prisnivån/ bert
olika vinklar ,mer tak på den undre .rolf
Tack alla!
Håller med om att undre bilden är roligare, och alla på bilden är riktiga kunder. Flickorna kring Stureplan ser ut så där ;-) Kommer att blogga om det någon gång inom kort...
Och roligt att höra att vårt nya butikskoncept uppskattas! Bilder på våra event-modeller ligger ute i senaste blogginlägget.
Lycka till alla - med era vinterbilder!

Mvh
/johan e



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg

Forum


Fotografer


Kameror, objektiv och tillbehör


Kuriosa


Mässor och event


Teknik


Tidskrifter


Världens bästa fotoaffärer